Skip to content

KOMPETENCER

Hos BARE Events and Productions er vi specialister i udlejning, levering og afvikling af teknisk udstyr i produktkategorierne lyd, lys, scene og AV. Vores brancheviden, netværk og ikke mindst en omfattende udstyrspark gør os til det rette valg af din partner ved alle typer af arrangementer.

Vi sætter en ære i at forstå vores kunders behov, og i at sørge for, at de bliver opfyldt, hver gang.

Leje af trådløse mikrofoner på Bornholm af BARE Events and Productions

M E S S E R

Leder du efter udstyr til din næste messestand eller udstilling? Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten du søger en totalløsning, eller måske selv ønsker at stille op. Vi har erfaring med både små messestande og mere komplekse konstruktioner. Mulighederne er mange, og på vores lagerhylder finder du et stort udvalg af belysning, diskrete højttalersystemer samt en bred vifte af videoprodukter såsom fladskærme og projektionsudstyr.

Leje af lyd og lys

K O N F E R E N C E R

Skal du afholde en konference, en produktlancering eller måske et stort årsmøde? Vi ved, hvor vigtigt dette arrangement kan være for dig, og derfor skal det sidde lige i skabet. Vi har stor erfaring på dette område, og hjælper dig gerne med afvikling af både lyd, lys og videopræsentationer. Hos os har vi udstyret, som sikrer dig at selv de bagerste tilhørere kan se og høre alt, som foregår på scenen.

Leje af lyd og lys på Bornholm af BARE Events and Productions

E V E N T S

Hvad end du skal holde et arrangement som privatperson eller repræsenterer en virksomhed, så ønsker vi altid at være den profesionelle partner på dette område. I årenes løb har vi især beskæftiget os meget med modeshows og julefrokoster samt private begivenheder og firmafester i alle størrelser. Det er vigtigt for os, at vi i fællesskab finder frem til den rigtige løsning, og at du dermed kommer godt i mål med netop dit event.

Leje af lyd, lys og koncertudstyr på Bornholm af BARE Events and Productions

K O N C E R T E R

Som leverandør af lyd og lys har vi altid været tæt knyttet til koncerter og afvikling af disse. Vi har leveret udstyr og mandskab til alt fra små intimkoncerter til større festivaler, og på vores lager findes et stort arsenal af blandt andet højtalere, mixere og mikrofoner. Hertil har vi stor erfaring med at læse tekniske kontrakter, de såkaldte riders, for herefter at kunne afstemme udstyr på tværs af alle involverede parter.

Leje af lyd og lys til modeshow på Bornholm af BARE Events and Productions

M O D E S H O W S

Lille modeshow? Stort modeshow? Det betyder ikke noget for os. Det vigtigste er, at du får muligheden for at vise dine produkter frem på den bedst tænkelige måde, og at det hele fremstår så tiltrækkende som overhovedet muligt. Vi har stor erfaring med alle typer af modeshows, både hvad angår planlægning, projektering og totalafvikling. Uanset om du skal planlægge dit allerførste modeshow, eller har prøvet det et hav af gange, så er vi sikre på, at vi kan komme med gode inputs for det perfekte resultat.

Leje af lyd og lys på Bornholm af BARE Events and Productions

H A L F E S T E R

Hvis du skal arrangere en stor fest, et event eller noget helt tredje, så falder valget af lokationen ofte på et sted, som kan rumme et stort antal mennesker. BARE Events and Productions har stor erfaring med levering af lyd, lys og videoudstyr til en lang række store eventsteder. Vi råder over alt det nødvendige materiel – også sceneudstyr og barmateriale. At lave koncertlyd indendørs i en hal, som ikke primært er beregnet til lydproduktion, kræver det helt rigtige udstyr, og ikke mindst de rigtige folk bag knapperne. 

Leje af konfetti og fontæner på Bornholm hos BARE Events and Productions

R E S T E N

At være leverandør af teknisk udstyr kan ikke altid opdeles i firkantede bokse og kategorier. Og det er vi kun glade for. Vores materiel kan sættes sammen og bruges på et utal af måder, til alverdens forskellige typer af arrangementer. Derfor er det vigtigt at huske på, at selvom du står med en skæv idé, så kan det sagtens tænkes, at vi har prøvet det før. På vores hylder finder du ikke bare højttalere, mikrofoner og lamper. Du finder også konfettikanoner, fontæner, computere, iPads, telte i mange størrelser, kraner og meget mere.

Fandt du ikke hvad du søgte? Måske det findes på en af følgende sider?

Stadig ikke fundet, hvad du søgte? Fortvivl ej! Brug knappen herunder og kontakt os.

Ring til os

Skriv til os

Back To Top