Skip to content

UDLEJNING

Velkommen i vores udlejning! Her kan du få du et overblik over, hvad du kan leje af udstyr hos os. Vi har valgt at dele udlejningsafdelingen op i fire kategorier – lyd, lys, scene og AV. Nederst på siden er det også muligt at downloade vores seneste prisliste, som primært baserer sig på vores bornholmske udstyrspark. Spørg os endelig, hvis du leder efter noget specifikt.

Du er meget velkommen kontakte os, hvis du søger en samlet pris. Husk, at vi også kan leverer og afhente udstyret hos dig, eller ved dit arrangement.

LYD

Udlejning af højttalere, trådløse mikrofoner, mixere og PA anlæg på Bornholm

Hos os finder du højttalere i alle størrelser. Skal det være småt og diskret, eller skal du afholde en koncert? I vores lydafdeling finder du også alt i mixere, mikrofoner og trådløst udstyr.

LYS

Udlejning af lys, lamper, moving heads, scenelys og belysning på Bornholm

Skal du have belyst en talerstol, en messestand eller har du brug for en samlet pakke til en koncertproduktion, så står vi klar til at hjælpe. Alle lamper kan desuden styres via vores lyspulte.

SCENE

Udlejning af scene, scenepodier, sceneudstyr, alutruss, alubro og kædetaljer på Bornholm

I vores sceneafdeling findes alt det tunge hardware. Scenepodier, alutruss, stativer, kædetaljer og kraner kan bruges til at skabe det rum, eller den konstruktion, som du har brug for.

AV

Udlejning af AV, videoudstyr, fladskærme og projektorer på Bornholm

Vores AV-afdeling er fyldt op med video- og projektionsudstyr til ethvert formål. Her finder du små og store projektorer, lærreder i alle størrelser samt fladskærme for præsentationer.

Er du i tvivl om dine behov? Eller søger du en pris? Så kontakt os endelig!

Herunder kan du downloade vores udlejningsprisliste samt vores udlejningsbetingelser.

Ring til os

Skriv til os

Back To Top