Skip to content

Fotograf Søren Svendsen

NØGLETAL FOR FOLKEMØDET 2023

0
Års erfaring med Folkemødet
0
Leverede mikrofoner
0
Leverede trådløse kanaler

Siden Folkemødets start i 2011, har vi været en fast bestanddel af de årlige fire dages debat i Allinge. Flere og flere arrangører har gennem årene set fordelene i at bruge en lokalkendt leverandør, da det både giver en bedre pris og service. Det betyder, at vi nu er stolte af at kunne kalde os den største lokale leverandør af teknik til Folkemødet – fordelt på alt fra små debatanlæg til store musikscener og dekorationslys.

C A S E S

Speakers Corner

I takt med, at Folkemødet er vokset, er engagementet fra flere af stadeholderne blevet større og større. Speakers Corner, der drives af Bornholms Tidende, har siden Folkemødets første år været trofast kunde hos os – og det har været en spændende opgave at hjælpe dem med at udvikle deres koncept, fra en interimistisk selvbygget pallescene i 2011, til en truss-scene fra os, præget af egne bannere og opstilling i 2015 og 2016.

”Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med BARE i de seks år Folkemødet har eksisteret. Det har ikke skortet på gode idéer og løsninger, som har løftet vores stand op på det niveau, som det nu er forventet på Folkemødet. Vi glæder os til at kunne byde alle vores talere velkommen på en ordentlig scene igen i 2017”
Anders Liljeroth, Bornholms Tidende.

Folkehøjskolerne

I 2015 besluttede Folkehøjskolernes Forening at skifte leverandør af udstyr på Folkemødet til BARE. Ønsket om en leverandør der kunne levere en specielløsning med alt fra scene med skrå forkant, på et meget ujævnt underlag til høje og specifikke krav til anlægget var med i betragtningen, da Folkehøjskolerne ikke bare har politiske debatter, men også koncerter i deres telt.

”Vi er glade for, at vi både kan støtte noget lokalt, og få den kvalitet vi efterspørger, på en og samme tid. Det er fantastisk at det hele bare spiller, så vi ikke skal tænke på det under arrangementet. Det er også vigtigt for os, at både gæster i teltet, og dem der optræder, har en god oplevelse – og at vores budget kan klare det. Det er alt sammen lykkedes med BARE.”
Jakob Rasmussen, Folkehøjskolernes Forening

KONTAKT OS

  Navn (obligatorisk)

  Firma

  Din mail (obligatorisk)

  Emne

  Besked

  Ring til os

  Skriv til os

  Back To Top