Skip to content

OM OS

Med et ønske om at løfte niveauet for den bornholmske lyd og lys-branche, slog vi dørene op i 2010. Flere og flere arrangører af alt fra koncerter til pressemøder har fået øjnene op for, at man ikke behøver at fragte tungt og dyrt udstyr til Bornholm, for at få professionel kvalitet og service – vi er her allerede.

Vores altid positive attitude og kræsen om detaljerne, har efterhånden ført os rundt i det meste af Danmark, og sikret os samarbejdsaftaler i både ind- og udland – men vores forankring er stadig på Bornholm, hvor vores hovedlager befinder sig.

Erik Fink Simonsen

”Med en kandidatgrad i kommunikation, ledelse og organisation har jeg et solidt fagligt grundlag for både at kunne forstå vores kunder, deres behov og idéer, samt at styre projekter og forhandle indkøbsaftaler i hus.”

Anders Stuhr

”At være uddannet elektriker er en kæmpe fordel, når man driver en virksomhed som vores. Jeg sikrer mig altid, at vi følger reglerne, så alle arrangementer kan gennemføres sikkert for både gæster og arrangører.”

Freelancere

Fleksibilitet er et nøgleord, når det kommer til at løfte så mange forskellige typer og størrelser af opgaver, som vi gør. I BARE har vi tilknyttet forskellige typer af freelanceteknikere, så vi altid kan trække den eller dem, der er egner sig bedst til opgaven. Det bliver simpelthen aldrig en succes at sende en rock-tekniker ud til en konference. Ud over alsidigheden i denne model, giver det også vores kunder den bedste pris, da de får lige den tekniker der er behov for – og vi skal ikke have dækket udgifterne ind for stille perioder, hvor der ikke faktureres mange timer.

Det betyder dog ikke, at hvem som helst får lov til at bære vores navn. Vi sender kun teknikere ud, som vi har stor tillid til – en i vores regi ny tekniker, er altid med os ude først, så vi er sikre på, at både kunde og tekniker har en god oplevelse, og at kvaliteten af arbejdet er som vi ønsker den.

Ring til os

Skriv til os

Back To Top