Skip to content

SALG

Selvom vores kerneforretning er udlejning og totalproduktioner, slår vi gerne en god handel af. Vi har brugt flere år på at opbygge gode relationer med vores leverandører, hvilket kommer vores kunder til gode. Det vil sige, at til trods for at vi ikke driver webshop, eller har et stort lager af nye varer, kan vi stadig give priser der er på linje med – eller bedre end – dem du finder på nettet, både indenfor og udenfor Danmarks grænser.

Ydermere har vi den fordel, at vi dagligt arbejder med produkterne i vores udlejning. Og hvad betyder det så for dig? Det betyder, at vi er i stand til at yde en særligt god rådgivning og support, især for vores kunder på Bornholm. Står du med et job, hvor du ikke selv har udstyr nok, kan du let indleje det ekstra udstyr, som du mangler. Og hvis uheldet er ude, og du har nedbrud, kan vi hurtigt have en reserve gjort klar til dig.

Dynamic Audio Device

Højttalere der lyder godt og har en god byggekvalitet, har altid været højt prioriteret hos os. Dynamic Audio Device (DAD) er kendt for godt design, god finish og ikke mindst en suveræn lydoplevelse. Med et stort udlejnings- og demoudvalg, er vi altid klar på at fremvise disse produkter. Læs mere om Dynamic Audio Device her.

DAD Dynamic Audio Device højttalere forstærkere
Prolights lamper lys moving heads

Prolights

Med et brand som har stormet frem på det danske marked, har Prolights fra Italien sat sig fast som en utroligt alsidig producent af lamper til ethvert brug. Vi spottede denne leverandør for mange år tilbage, og har grundet de gode produkter, og ensartede høje kvalitet, altid være glade for samarbejdet. Læs mere om Prolights her.

Global Truss

I mange år har vi været tilknyttet Global Truss, og det var også med stor glæde, at vi fra 2015 kunne kalde os for officiel importør af disse produkter for Sjælland og Bornholm. Global Truss udmærker sig især ved deres brede udvalg, egen support og udvikling samt et fornuftigt prisniveau. Læs mere om Global Truss her.

Global Truss alutruss
Sennheiser mikrofoner trådløse mikrofoner

Sennheiser

I en verden fyldt med WiFi, 4G og alverdens andre trådløse signaler, har det aldrig været vigtigere, at vores leverandør af trådløst udstyr leverer varen. Og det gør de. Med gode relationer og ved løbende at uddanne personalet i produkterne, holder vi os ajour på løsningerne til ethvert behov. Læs mere om Sennheiser her.

Yamaha

Højttalere og mixere i høj kvalitet er en af grundpiller i mange af vores produktioner. Her udmærker Yamaha sig med bred vifte af produkter, der dækker de fleste behov. Blandt højttalerne finder vi særligt systemer til mindre og mellemstore arrangementer, mens der i mixerkategorien findes nogle af verdens bedste digitale mixere – som selvfølgelig både kan lejes og købes hos os. Læs mere om Yamaha her.

Yamaha Pro Audio højttalere mixere

Desuden kan vi hjælpe med produkter fra disse brands

Shure mikrofoner trådløse mikrofoner
Athletic Cases flight case flightcase custom made flight case transportkasse
GDE Musiclights Music lights strømtavler strømdistribution
Neutrik stik speakon XLR powercon thruecon
Cameo light lys lamper Adam hall led uplight
Antari røgmaskine fazer hazer
Magic FX MagicFX special effect konfetti fontæner scenefyrværkeri
Eurolite lys lamper små moving heads billig
K&M König und Meyer König & Meyer højttalerstativer mikrofonstativer stativer
Futurelight lys lamper moving heads LED
Alustage scene Truss scenepodier podier
GLP German light products pro lys lamper moving head
Palmer audio tools Adam hall
Allen & Heath Allen&Heath Allen and Heath mixere analog digital stage box stagebox stage boks stageboks
Ehrgeiz lys lamper moving head LED bar
Adam hall cameo ld systems palmer flight case tilbehør
LD Systems Adam Hall højttalere
Swisson dmx splitter dmx-splitter booster rdm art-net art net til dmx

Og mange flere..

Du kan kontakte os direkte lige her, hvis du søger råd og vejledning til køb af udstyr

Vil du hellere leje end eje? Så se nærmere på vores udlejning her

Ring til os

Skriv til os

Back To Top