Skip to content
Travl sommer Bornholm BARE Events and Productions

Vores travleste sommer

En ualmindeligt travl sommer og højsæson er ved at være overstået i BARE, og vi ser nu tilbage på et par hektiske måneder med stor tilfredshed. Store dele af vores udstyr har i perioder dårligt kunne nå at runde vores lager efter en udlejning, før det igen har skullet ud på nye jobs. Dette har selvfølgelig medført nogle lange dage for vores medarbejdere, som i den grad har udført et fantastisk stykke arbejde!

Kalenderen har været fyldt helt op med alt fra små og store taleanlæg på blandt andet Folkemødet Bornholm, ugentlige udlejninger eller totalproduktioner ved koncerter og festivaler, til teknik ved konferencer, større møder og annonceringer samt mere specielle forespørgsler ved nye, skæve og interessante arrangementer. Vi, i BARE Events and Productions, synes klart, at det har været en stor fornøjelse at deltage i et så bredt udbud af festlige arrangementer, og er stolte af fortsat at kunne kalde os Bornholms professionelle og største leverandør af lyd-, lys-, scene- og videoteknik.

Efteråret tegner ligeledes til at blive et travl et af slagsen, som fortsætter i både Københavnsområdet og på Bornholm. September startede ud med Ungdommens Folkemøde, hvor der samlet set blev leveret 64 taleanlæg af forskellige størrelser og sammensætninger.

Efter lanceringen af vores nye hjemmeside, med mulighed for nem og hurtig kontakt via kontaktformerne, har vi oplevet et enormt antal forespørgsler – hvilket vi er meget glade for! Bliv endelig ved, vi svarer så hurtigt som muligt, og vi glæder os altid til at høre fra jer.

Back To Top