skip to Main Content

Folkemødet 2016

Så er vi endelig ved at være på plads igen, efter Folkemødet 2016. Det har endnu en gang været en spændende udfordring, at få det hele til at gå op i en højere enhed – og det lykkedes!

Selv om det efterhånden er et par uger siden, at Folkmødet 2016 sluttede, går der mange måneder med forberedelser – og det tager lang tid at få det hele pakket ud igen, testet, og sat tilbage på hylderne.

Folkemødet er det eneste arrangement i Danmark af sin art, hvorfor det altid er spændende at være med. Sammen med vores partner på Folkemødet – Roskilde Festival Rental – har vi i alt leveret til over halvdelen af alle stadeholderne på pladsen – vildt!

Det blev til i omegnen af 300 højttalere, og et godt stykke over 400 mikrofoner.

Vi sørgede naturligvis for at regn-sikre alt det udstyr vi satte op, så vores kunne fortsætte ufortrødent, trods det til tider lidt triste vejr.

Vi glæder os til Folkemødet 2017, hvor vi helt sikkert er at finde i lige så stor stil som i år – bookingerne er allerede begyndt at komme ind, så book hellere med det samme, hvis du skal være sikker på, at få opfyldt alle ønskerne.

Back To Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Kontakt os:

   Dit navn (skal udfyldes)

   Din e-mail (skal udfyldes)

   Emne

   Din besked

   For at gøre vores side bedre, benytter vi cookies. Dem skal du acceptere. Men bare rolig, de slettes hver måned. Hvad er cookies for noget?

   En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Disse cookies er helt nødvendige for funktionalitet på websitet, som brugeren eksplicit beder om. Alle websites i dag benytter cookies - men det er vedtaget i EU, at man skal bede om lov til at bruge disse.

   Luk