skip to Main Content
Yamaha QL5 Rio2324-D BARE Events and Productions

Yamaha QL5 + RIO3224-D

Så er der igen dukket en nyhed op i udlejningen, som vi glædet os meget til at kunne annoncere her på siden. Vi har netop indkøbt en Yamaha QL5 digital mixer med tilhørende Yamaha Rio3224-D stagebox, som skal benyttes ved det stigende antal forespørger på mere krævende koncertudstyr.

En Yamaha QL5 mixer udmærker sig især ved at være god til mange forskellige typer af opgaver, hvad enten det drejer sig om afvikling af koncerter eller konferencer. Avancerede værktøjer og plugins gør, at produktet er super professionel medspiller.

Med den digitale stagebox, Rio2324-D, slipper du også for nogensinde at skulle tænke på analoge multikabler. Mixeren forbindes til den eksterne stagebox med blot et enkelt netværkværkkabel, hvorefter alle inputs samt outputs er tilgængelige direkte på scenen.

Det er ikke altid, at det giver mening, at slæbe en ekstern stagebox med på jobbet, og det har vi også tænkt på. Selv på jobs og udlejninger, hvor der ikke er medbragt en Rio, tillader Yamaha QL5 nemlig on-board tilslutning af helt op til 32 inputs samt 16 outputs. Sidst, men ikke mindst, så kan mixeren selvfølgelig fjernstyres med en iPad, hvilket muliggør, at mixeren ikke altid behøves en placering midt i det hele, til jobstyper hvor denne ikke passer ind i billedet.

Både QL5 og Rio2324-D er landet på vores lager, og er derfor allerede nu klar til udlejning. Kontakt os endelig for nærmere info.

Back To Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Kontakt os:

   Dit navn (skal udfyldes)

   Din e-mail (skal udfyldes)

   Emne

   Din besked

   For at gøre vores side bedre, benytter vi cookies. Dem skal du acceptere. Men bare rolig, de slettes hver måned. Hvad er cookies for noget?

   En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Disse cookies er helt nødvendige for funktionalitet på websitet, som brugeren eksplicit beder om. Alle websites i dag benytter cookies - men det er vedtaget i EU, at man skal bede om lov til at bruge disse.

   Luk