skip to Main Content
BARE Events and Productions

Ny hjemmeside

Endelig skete det – BARE Events and Productions har fået en ny hjemmeside! Vi har længe ønsket os en ny side, men da det har været vores egne folk, som har siddet med dette arbejde, samtidig med at vi har haft travlt, har det desværre taget lidt længere tid end forventet.

Uanset hvad, så er vi nu kommet så langt, at vi igen er online. Du skal være mere end velkommen til at klikke dig rundt på hele siden, og vi beklager på forhånd, hvis du støder på noget, hvor vores korrekturbriller endnu ikke har været på besøg.

Vi vil bestræbe os på at holde siden så opdateret som overhovedet muligt. Husk at du også kan følge med i vores arbejde på de sociale medier.

Back To Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

  Din e-mail (skal udfyldes)

  Kontakt os:

   Dit navn (skal udfyldes)

   Din e-mail (skal udfyldes)

   Emne

   Din besked

   For at gøre vores side bedre, benytter vi cookies. Dem skal du acceptere. Men bare rolig, de slettes hver måned. Hvad er cookies for noget?

   En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Disse cookies er helt nødvendige for funktionalitet på websitet, som brugeren eksplicit beder om. Alle websites i dag benytter cookies - men det er vedtaget i EU, at man skal bede om lov til at bruge disse.

   Luk