skip to Main Content
Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/6/6/bare.dk/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 392 Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/6/6/6/bare.dk/httpd.www/wp-content/themes/Total/framework/classes/ResizeImage.php on line 393 Vores Travleste Sommer

Vores travleste sommer

En ualmindeligt travl sommer og højsæson er ved at være overstået i BARE, og vi ser nu tilbage på et par hektiske måneder med stor tilfredshed. Store dele af vores udstyr har i perioder dårligt kunne nå at runde vores lager efter en udlejning, før det igen har skullet ud på nye jobs. Dette har selvfølgelig medført nogle lange dage for vores medarbejdere, som i den grad har udført et fantastisk stykke arbejde!

Kalenderen har været fyldt helt op med alt fra små og store taleanlæg på blandt andet Folkemødet Bornholm, ugentlige udlejninger eller totalproduktioner ved koncerter og festivaler, til teknik ved konferencer, større møder og annonceringer samt mere specielle forespørgsler ved nye, skæve og interessante arrangementer. Vi, i BARE Events and Productions, synes klart, at det har været en stor fornøjelse at deltage i et så bredt udbud af festlige arrangementer, og er stolte af fortsat at kunne kalde os Bornholms professionelle og største leverandør af lyd-, lys-, scene- og videoteknik.

Efteråret tegner ligeledes til at blive et travl et af slagsen, som fortsætter i både Københavnsområdet og på Bornholm. September startede ud med Ungdommens Folkemøde, hvor der samlet set blev leveret 64 taleanlæg af forskellige størrelser og sammensætninger.

Efter lanceringen af vores nye hjemmeside, med mulighed for nem og hurtig kontakt via kontaktformerne, har vi oplevet et enormt antal forespørgsler – hvilket vi er meget glade for! Bliv endelig ved, vi svarer så hurtigt som muligt, og vi glæder os altid til at høre fra jer.

Back To Top

Tilmeld dig vores nyhedsbrev:

Din e-mail (skal udfyldes)


Kontakt os:

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked


For at gøre vores side bedre, benytter vi cookies. Dem skal du acceptere. Men bare rolig, de slettes hver måned. Hvad er cookies for noget?

En cookie er en lille datafil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus. Disse cookies er helt nødvendige for funktionalitet på websitet, som brugeren eksplicit beder om. Alle websites i dag benytter cookies - men det er vedtaget i EU, at man skal bede om lov til at bruge disse.

Luk